28 Şubat 2018 Çarşamba

Konu Başlıkları: , , , , , , , ,

MineCraft'da köy,köylüler nasıl bulunur?

Merhaba dostlarım, 2009 yılından bu yana heyecanla, istekle ve yaratıcılıkla oynanan Minecraft'da her yeni sürümde yeni şeyler görmeye alışıyoruz; Atlar,tilkiler,.... ve daha fazlası.

Köylüler ve köyler oyuncuların hem yaratıcılıklarına katkıda bulunmak ve hemde oyuna takas sistemini getirmek amacı ile ( takas: bir şey verip aynı değerde başka bir şey alma ) eklenmiştir fakat oyunun ilk giriş yani yaratılış evresinde köylüler, oyuncunun doğduğu yere göre yakın fakat karmaşık, bulunması zor yerleri mesken seçebiliyorlar. Peki bu durumda köylüleri bulmak için ne yapmalıyız ? Aşağıdaki başlık size yardımcı olacaktır.

Köylüleri nasıl bulabiliriz?


Seed Kodu Açıklaması
1498725678 Bir demirci köyüne yakın bir yerde başlarsınız.
8678942899319960000 Bir köye yakın başlarsınız fakat köyde çok fazla kaynak olur.
-813574212041036662 x:740,y:67,z:6 kordinatlarında muhteşem bir ada köy bulunur.
-745683473 Yakınlarda çok güzel bir köy bulunur.
5387364523423380365 Mantarların bol olduğu bir dünyada oyuna başlarsınız.
-1741643936 Dağın kenarında güzel bir köy bulunur.
-2030265030 Açıklama yapmıyorum :)
-1956807938 En güzeli sonda : Bir Zombi köyü.
Daha fazla seed https://forum.gamer.com.tr/konu/minecraft-koey-kodu.388693/
Daha fazla seed https://minecraft-seeds.net/

Minecraft'a girdiğimizde yeni bir dünya yaratırken aslında oyunun yapımcıları o kadar da gaddar davranmamışlar, bize seçebileceğimiz birkaç seçenek bırakmışlar, Hilelere izin verilsin mi?, Köylüler olsun mu?, Bonus kutusu olsun mu?,... gibi birçok seçeneği kendimiz ilk aşamada seçebiliyoruz işte tamda burada SEEDS ingilizcede tohum anlamına gelen ama dünyayı yaratırken kullanabileceğimiz ön tanımlı dünya kodları bulunmakta. Konuyu fazla uzatmamak amacı ile bu kodu girebileceğiniz yer olan SEEDS bölümüne nasıl gidebileceğinizi göstereyim.

  1. İlk olarak Yeni Dünya Oluştur bölümüne geliyoruz. İngilizce versiyonlarda Create New World olarak geçmektedir.
  2. Daha sonra Yeni Dünya Oluşturma bölümünden "Daha Fazla Dünya Seçeneği" bölümüne giriş yaparak oluşturacağımız dünyayı özelleştirme aşamasına geçiyoruz. İngilizce versiyonda More World Options.. olarak geçmektedir.
  3. Girdiğiniz bu bölümde en üstte bir boş Textbox yani metin kutusu yer alır bunun için Türkçe versiyonunda "Yeni Dünya Oluşturma Kodu" denir, İngilizce versiyonunda ise Seed for the World Generator denilmektedir.
  4. İşte bu boşluğa yukaridaki tabloda gördüğünüz kodlardan birini seçerek girmeniz, köylülerin size yakın olarak konumlanmasını sağlayacaktır. Resimleri takip edebilirsiniz.

Yeni Dünya Oluştur - Create New World
Yeni Dünya Oluşturma Seçenekleri

(!) Generate Structures : ON yani köyleri ve zindanları aç seçeneği ON, aktif olmalıdır.

En sondaki SEED kodunu girdiğim bir örnek. Version 1.12.2

Yukarıdaki gibi dünya oluşturma amacında SEED kodunu girdiğimizde, aşağıdaki gibi köye yakın bir konumda oyuna başlıyoruz, fakat dikkat edin bu bir zombi köyü kodudur, daha fazla kod için Google üzerinde "Minecraft Köy Seed kodları v.12.x" tarzında aramalar yapabilirsiniz. Seed kodları için oyun sürümünüzün de o seed için uyumlu olup olmadığı da önemlidir.







1 yorum:

  1. Minecraft'Da Köy,Köylüler Nasıl Bulunur? ~ Oyunjokeri - Oyun Haberleri, Tüyolar Ve Konsol Hileleri >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Minecraft'Da Köy,Köylüler Nasıl Bulunur? ~ Oyunjokeri - Oyun Haberleri, Tüyolar Ve Konsol Hileleri >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Minecraft'Da Köy,Köylüler Nasıl Bulunur? ~ Oyunjokeri - Oyun Haberleri, Tüyolar Ve Konsol Hileleri >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil