20 Şubat 2018 Salı

Konu Başlıkları: , , , , , ,

Car Mechanic Simulator ( Araba Tamir ) 2018 v1.0.5 APK + OBB MOD ( Para Hileli )

Uzun süredir PC platformunda büyümesini sürdüren Car Mechanic Simulator oyunu, günümüz simulator oyunları arasında popüler bir noktaya nihayet gelebilmiştir. Özellikle araba meraklılarının kendilerini bazen çok klasik bazende aşırı sportif arabaları tamir ederken bulabileceği bu oyun artık android platformunda da boy gösteriyor.



Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da yapımcılar oyun içi gold + oyun parası satın alma işini mümkün kılmak için oyuncuların karşısına maddi engeller çıkartıyor ve vakitlerini alarak zorlanmalarına yol açıyor, bizim gibi oyuncu sever kitle de bu oyuncular için para hilesi bulunan Mod'lu APK dosyalarını buluyor ve upload edip sizlerle paylaşıyor.

Devam eden 2 linkten de oyunun 180+ MB civarında olan OBB ve APK dosyasını içeren sıkıştırılmış dosyaya ulaşabilirsiniz. Daha sonrasında takip eden açıklamadaki gibi oyunun kurulumunu yapıp sınırsız para ile oyun zevkinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Car Mechanic Simulator 2018 v1.0.5 APK MOD : Yandex.disk ile indir.
Car Mechanic Simulator 2018 v1.0.5 APK MOD : Mail.ru ile indir.

Nasıl kurabilirim ?

Oyunun kurulumu diğer birçok APK MOD + OBB dosyaları ile kurulan oyunlara benzer şekilde gerçekleşir, aşağıdaki aşamaları takip etmeniz yeterli olacaktır.

! Bu işlemler için indirdiğiniz .RAR dosyasını açmanız gerekebilir, bunu telefonda RAR açıcı uygulamalar ile yapabilir veya telefonunuzu bilgisayara bağlayarak, bilgisayarınızda dosyayı WinRAR uygulaması ile açarak dolaylı yoldan telefonunuza dosyaları aktarmayı tercih edebilirsiniz.

  1. Android Telefonunuzun "Bilinmeyen kaynaklara güvenmesini" yani bilinmeyen APK dosyalarının yüklenmesini açık hale getirmelisiniz. ( Açıksa atlayabilirsiniz. )
  2. Önce .rar arşivindeki "Car-Mechanic2018-v105-ver.APK" adlı dosyayı telefonunuzda açarak yükleme işlemini tamamlayın.
  3. Daha sonrasında "com.playway.cms2017" adlı klasörü telefonunuzda Android/OBB klasörüne kopyalayın.
  4. Son olarak oyuna giriş yapıp oyunun keyfini çıkartın.

0 yorum:

Yorum Gönder