19 Şubat 2018 Pazartesi

Konu Başlıkları: , , , , ,

Bus Simulator 17 v1.8.0 - APK MOD ( Para Hilesi ) ücretsiz indir

Dünyada birçok oyuncu, araba sürüş deneyimi sunan simülator oyunlarına bayılıyor, gerek Euro Truck Simulator gerekse diğer birçok simulator oyunları basit yapılarına rağmen birçok oyuncunun temel uğraşı olabiliyor. Bus Simulator'de 2000'li yılların ortalarından bu yana PC platformunda geliştirilmeye daha sonrasında büyüyen Android platformunda yer edinmeye çalışmıştır.



Oyunda doyasına Otobüs sürebildiğimiz bu simulator oyununda ilerleyen aşamalarda para yapmamız zorlaşabiliyor, işte bu yüzden diğer android oyunları gibi bu oyununda sınırsız paraya sahip olabileceğiniz bir Mod APK dosyası bulunmakta, 1.8 sürümü ile uyumlu olan bu MOD APK dosyasına aşağıdaki linklerde ulaşabilir ve takip eden açıklamadaki aşamalar ile oyunu kurabilirsiniz.


APK + MOD dosyasını indirmek için tıklayınız.

Nasıl Yüklerim ?

Daha önce bu tarzda yüklemeler yaptıysanız hiç zorlanmayacaksınız, ilk defa OBB dosyaları ile yükleme yapıyorsanız aşağıdaki aşamaları takip edin.
  1. İlk olarak APK dosyasını ( 31 MB ) telefonumuza kurmalıyız, bunu yaparken "Harici APK dosyalarının yüklenmesine izin vermelisiniz"
  2. Daha sonrasında oyunun keyfini sürebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder