22 Şubat 2018 Perşembe

Konu Başlıkları: , , ,

Clash of Clans hileleri gerçek mi yoksa oyunun hilesi yok mu ? ( Sınırsız Elmas ve Kaynak )

Öncelikle, konuyu hızlıca aktarmak için şunu düşündürmek isterim ? "Sizin dünya çapında 100 milyonu aşkın oyuncunuz olsa siz oyununuzda bir iki tuşla oyuncuların hesaplarına milyonlarca kaynak eklemesine izin verir miydiniz ?" Tabi ki vermezdiniz, çünkü hilesi olan bir oyun daima unutulur ve daima kaybeder bu yüzden açıklamasına girmeden önce size bu dünyaca ünlü oyunun bir kolay yoldan kaynak edinme yolu olmadığını üzülerek bildirmek isterim.



Neden böyle bir şey mümkün değil ?

Siz oyuna ( Googleplay'de sunulan) her girdiğinizde sizin verileriniz Clash of Clans sunucusundan çekilir, yani kullanıcı verileri hatta isminiz bile sizin erişemeyeceğiniz Clash of Clans sunucusunda tutulur.

Erişemediğiniz bir şeyi nasıl değiştirebilirsiniz ? Bu bazı yollarla mümkün fakat böylesine global bir oyunun böyle açıklar barındıracağına inanmak salaklıktan başka bir şey olamaz yani Clash of Clans sunucusunda 100 altınınız var ise bunu 1000 altın yaparken, sistem size izin vermeyecektir + zaten oyunda yaptığınız her işlem belirli rutin aralıklarla veritabanında tutulur, 100 altını olan birisinin 1000 altını ne yaparak kazandığını ve ne kadar sürede kazandığınıda Clash of Clans yöneticileri rahatlıkla takip edebilir. Yani bu durumda bilgisayar faktörünü yenseniz bile insan faktörünü yenemezsiniz.

İnternette var ama ?

İnternette 999.999.999 kaynağa sahip olarak gördüğünüz uygulamalar aslında Clash of Clans sunucusuna hiç bir zaman bağlanmaz bu yüzden bu durumu şöyle açıklayayım ;
Hepimiz Counter oyununa aşinayız, kendi bilgisayarımızda botlarla oynarken konsol ile karakter para ekleyebilir, botları öldürebilir ve bazı hileleri konsoldan rahatlıkla yapabiliriz fakat bir CS Go sunucusunda bunu yapmaya kalktığınızda "birader sen ne yapıyorsun" , "bu işlemi yapamazsın" tarzında geri dönüşler almamız pek mümkündür, bu yüzden internette gördüğümüz bu uygulamalarda oluşturacağınız köyünüz aslında hiç bir zaman internette, Clash of Clans sunucusunda var olmayacaktır, yani kendi evreninizde dilediğinizce zengin olacaksınız, kimse görmeyecektir. 

(!) Ayrıca bu tür vaadler ile paylaşılan APK dosyalarının, virüs içerebileceğini de unutmayın.


Bu oyunun hiç mi hilesi yok ?

Aslında birkaç "yöntem" var diyebiliriz ama bunlar hile kategorisine girermi bilmem. Oyunu bilgisayara oynatabilirsiniz, yani oyunda kaybettiğiniz vakitleri sürekli açık bir bilgisayarınız var ise Android Emulator ( Bilgisayarda Android uygulama açan uygulamalar ) ile oyunu bir bilgisayara emanet edebilirsiniz. Bu bot sizin için kaynaklar yağmalar veya kupa toplar, hatta topladığı bu kaynaklar ile geliştirmeler yapan, yani kasayı boşaltan botlar bile bulunmakta fakat bot kullanımınız fark edilirse, yöneticiler "bir insanın bu hızda köyünü kasmasına inanmaz ise, veya bir bilgisayar hızında tepkiler verdiğiniz anlaşılırsa" oyundan atılabilirsiniz yani banlanabilirsiniz.

Zaten bu yöntemin eğlencesi olmadığını da söyleyebilirim, çünkü oyunu her zaman zevk versin diye oynuyoruz, eğer zorluklar ile karşılaşmayacak isek ve ona vakit ayırmayacak isek oyun oynamanın da pek önemi olmayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder