20 Şubat 2018 Salı

Konu Başlıkları: , , , ,

Euro Truck Simulator 2 + 56 DLC + Türkçe Dil Seçeneği Full İndir

Euro Truck  Simulator, başlarda Avrupa'nın orta yerinde sürüş becerilerinizi geliştirebileceğiniz ve kendi nakliyat imparatorluğunuzu kurabileceğiniz basit bir oyundu fakat gerek Steam'a taşınması gerekse oyuna sonradan gelen ek paketler ( DLC ) 'ler ile oyunun daha ileri bir seviyeye taşınması ile dünya çapında en çok oynanan Multiplayer yani çoklu oyunculu oyunlardan biri olma başarısını gösterdi.




Halkımızın sürüş simulator oyunlarına gösterdiği büyük ilgi sayesinde bugün, Euro Truck Simulator 2 oyunu'nun en popüler olduğu ülkelerden biriyiz fakat oyunu oynayanların %60'ından fazlası oyunun crackli ve multiplayer özelliği olmayan OFFLINE versiyonunu tercih ediyor. Bu yüzden biz de sizlerle oyunun 56 ek paketini içeren ve tamamiyle Türkçe olan versiyonunu sizinle paylaşmak istedik.

Euro Truck Simulator 2 Torrent Dosyasını Yandex.disk ile indir.Euro Truck Simulator 2 Torrent Dosyasını Mail.ru ile indir.


Torrent ile nasıl yüklerim ?

Eğer torrent dosyalarını nasıl açaçağınızı bilmiyorsanız, aşağıdaki linkte bulunan torrent dosyalarını nasıl açacağınızı anlatan blog yazımıza ulaşabilirsiniz.


Hangi Paketleri içerir ?

Oyun Turkish Paint Pack dahil olmak üzere 56 ek paketi içermektedir, bunlar;

Going East! Scandinavia Vive la France! High Power Cargo Pack Cabin Accessories Wheel Tuning Pack Schwarzmüller Trailer Pack National Window Flags Rocket League Promo Pack Mighty Griffin Tuning Pack Halloween Paint Jobs Pack Ice Cold Paint Jobs Pack Prehistoric Paint Jobs Pack Force of Nature Paint Jobs Pack Metallic Paint Jobs Pack UK Paint Jobs Pack Irish Paint Jobs Pack Scottish Paint Jobs Pack Flip Paint Designs Brazilian Paint Jobs Pack Polish Paint Jobs Pack Fantasy Paint Jobs Pack Canadian Paint Jobs Pack USA Paint Jobs Pack German Paint Jobs Pack French Paint Jobs Pack Czech Paint Jobs Pack Christmas Paint Jobs Pack Raven Truck Design Norwegian Paint Jobs Pack Viking Legends Swedish Paint Jobs Pack Danish Paint Jobs Pack Russian Paint Jobs Pack Japanese Paint Jobs Pack Hungarian Paint Jobs Pack Turkish Paint Jobs Pack Slovak Paint Jobs Pack Italian Paint Jobs Pack Spanish Paint Jobs Pack Austrian Paint Jobs Pack South Korean Paint Jobs Pack Swiss Paint Jobs Pack Chinese Paint Jobs Pack Pirate Paint Jobs Pack Finnish Paint Jobs Pack Belgian Paint Jobs Pack Dragon Truck Design Pack Michelin Fan Pack Australian Paint Jobs Pack Romanian Paint Jobs Pack Valentine Heavy Cargo Pack italiy dlc Daf pack, ve daha fazlasıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder