19 Şubat 2018 Pazartesi

Konu Başlıkları: , , , ,

Nitro Nation: Drag Racing v5.8 Full APK+MOD indir

Bir zamanlar Drag Racing oyunu ile başlayan bu serüven böylesine gelişmiş ve gerçek zamanlı araçları modifiye edebildiğimizi mükemmel versiyonlara dönüştü. Nitro Nation : Drag Racing oyunu isminden de anlaşılacağı gibi bir drag oyunu yani vites atma oyunudur. Bu tür oyunlarda rakibimizi en ideal vites atma aralığında mükemmel vites geçişleri ile alt edebilirsiniz. Zor rakiplere karşı arabanızı geliştirebilir ve bu drag dünyasının en iyisi olabilirisiniz.



Araba tutkunlarının bu oyundan fazlasıyla zevk alacağından eminiz, bir önceki sürümlerinde de mükemmel işler çıkartan creative mobile, bu oyunda da bizleri şaşırtmamış diyebiliriz. Oyunun OBB ve MOD ( sınırsız kaynak ) dosyalarını aşağıda bulabilir ve takip eden kurulum işlemi ile android telefonunuza yükleyebilirsiniz.

OBB Dosyalarını indirmek için tıklayınız.
APK + MOD dosyasını indirmek için tıklayınız.

Nasıl Yüklerim ?

Daha önce bu tarzda yüklemeler yaptıysanız hiç zorlanmayacaksınız, ilk defa OBB dosyaları ile yükleme yapıyorsanız aşağıdaki aşamaları takip edin.
  1. İlk olarak APK dosyasını ( 31 MB ) telefonumuza kurmalıyız, bunu yaparken "Harici APK dosyalarının yüklenmesine izin vermelisiniz"
  2. Daha sonrasında 400+ MB boyutunda olan .zip olarak arşivlenmiş OBB dosyalarını klasör olarak telefonumuzun Android/OBB klasörüne çıkartmalıyız.
  3. En son olarak oyuna girip sınırsız kaynakların keyfini sürebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder