3 Haziran 2018 Pazar

Konu Başlıkları: , , , ,

Euro Truck Simulator Para + Level Kasma Hilesi | Cheat Engine

Euro Truck Simulator, halk ağzındaki adı ile "Tır oyunu", bugün dünyanın en çok sevilen simulator oyunlarından biri olma ünvanını sahip olduğu gerçekci atmosfere borçludur. 2012 tarihinde çıkan bu oyun halen Steam başta olmak üzere birçok platformda en çok satılan oyunlar arasında yer alır.

Lafı daha fazla uzatmadan, ETS 2 içerisinde nasıl zengin olabileceğiniz veya az emek çok iş ile TP, seviye değer kazanmabileceğimizi açıklamak isterim, ama önce aşağıdaki linkten bu işlemi yapacağımız program olan Cheat Engine'nin son sürümünü indirmelisiniz.

Cheat Engine indirme sayfasından Download linkine tıkarsanız son sürüm inecektir.

Daha sonra programı, tüm programları yükleme standardımız olan "Next,Next" , "Sonraki,Sonraki" mantığı ile bilgisayarımıza yüklüyoruz ve Masaüstünde cheat engine simgesine tıklayarak programı açmadan önce;

  1. İlk önce Cheat Engine programını kuruyoruz.
  2. Daha sonra ETS 2 oyunumuza ve profilimize giriş yapıyoruz.

Dikkat Edin!

Cheat Engine, oyunun bazı HEX kodlarını anlık olarak değiştiren bir programdır, bu yüzden oyun içindeki paranızın küsüratlı olması ve TP değerinizin de küsüratlı olması daha güvenli olacaktır. Yani oyuna ilk girdiğinizde 0 olan bu değerleri 13-112 gibi değerlere getirin.

Doğru olmayan: 0 TP,10TP,... Doğru olan: 13TP, 17 TP, 132 TP ve benzeri küsüratlı sayılar.
Doğru olmayan: 0 Euro,100 Euro,... Doğru olan: 123,12 Euro, 1125,18 Euro, 8522,78 Euro ve benzeri küsüratlı sayılar.

Bu uyarıyı da yaptıktan sonra 3.aşamamız olan oyundaki TP ve Para değerlerimizi not ediyoruz. Örnekte anlatacağım profilde 200,000 Euro bulunmaktadır.


Oyun açıkken ALT+TAB kombinasyonu ile oyunumuzu arkaplana atıyoruz ve masaüstüne geliyoruz. Bu aşamada artık hile programımız olan Cheat Engine'yi açabiliriz. Cheat engine'yi ilk açtığımızda aşağıdaki gibi bir panelle karşılaşıyoruz.


Bu panelde sol üst köşeden bir programı seçmeliyiz, ve biz hile yapmak istediğimiz ETS 2 uygulamasını seçeceğiz. Bu da bu listede eurotrucks2.exe şeklinde gösterilmektedir. Aşağıdaki ekran görüntüsünde bu seçimi görebilirsiniz.


Bu seçimi gerçekleştirdikten sonra karşımıza aşağıdaki gibi bir panel çıkacaktır. Burada Value bölümüne kayıt ettiğim para değerimi yazıyorum. Biz 200,000 Euro kadar paraya sahiptik bunu , (virgül) olmadan buradaki Value bölümüne yazıyoruz. Aşağıdaki ekran görüntüsünde görebilirsiniz.



Yazdıktan sonra First Scan ile arama yapıyoruz ve sonuşlar sol bölümdeki boş yerde beliriyor. Eğer hiç bir sonuç bulunmazsa para değerini doğru yazdığınızdan ve açılışta ETS2 programını seçtiğinizden emin olun çünkü doğru işlemleri yaptığınızda kesinlikle bulur.



Bulduğumuz bu değerleri seçtikten sonra kırmızı ok işareti ile aşağıdaki boş alana atıyoruz. Bunu da aşağıdaki ekran görüntüsünde görebilirsiniz.


Bu aşamadan sonra asıl bölüme geldik, burada yine attığımız tüm değerleri  herhangi bir değerin value bölümüne çift tıklıyoruz, açılan pencereden şu yolu izliyoruz. Tüm değerleri seçmek için CTRL+A kombinasyonunu kullanabilirsiniz. Malum yüzlerce değer olabilir.


Yukarıda 200,000 Euro olan değeri biz 300,000 yaptık siz daha yüksek yapabilirsiniz ama bunda aşırıya kaçmayın çünkü oyun çökebilir, bu işlemleri yaparken oyunun arkada açık olması lazımdır. Daha sonra tekrar oyuna dönün, hemen değişkliği göremezseniz Profiller,Galeri,Banka gibi bölümlerden birine girin ve gerin çıkın.



1 yorum:

  1. Euro Truck Simulator Para + Level Kasma Hilesi >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Euro Truck Simulator Para + Level Kasma Hilesi >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Euro Truck Simulator Para + Level Kasma Hilesi >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil