19 Şubat 2018 Pazartesi

Konu Başlıkları: , , , , , , ,

Minecraft Realistic Adventure (7.7) - Gerçekçilik Paketi Ücretsiz İndir

Minecraft, bugün milyonlarca kişinin aktif oynadığı basit ama crafting sistemi ile gönülleri fethedmiş bir sonsuz dünya - sandbox oyunudur. Oyuncular oyunu oynarken standart oyun grafiklerinden sıkılmakta ve javascript ile yazılmış bu oyunu daha ileri seviyelere taşımak için tasarlanmış gerçekçilil paketleri - texture ( kaplama ) paketlerini tercih etmeye başlamıştır.

Realistic Adventure paketi de bu paketlerden biridir, zaman içerisinde geliştirilmekte ve oyun mekaniklerine uyumluluğu için yayınlayıcısı tarafından 2 ayrı versiyonu biri x64 yani yüksek kaliteli, diğeri ise x32 yani lite - düşük kaliteli versiyonu yayınlanmaktadır. Aşağıda bu kaplama setinin oyununuza katacağı gerçekliği görebiliyorsunuz.





!Eğer Minecraft 1.9.x , 1.10.x veya 1.11.x versiyonlarına sahip değilseniz, bu kaplama setinin oyununuzun sürümü ile uyumlu olmayacağını üzülerek belirtmek isteriz.


Hangi versiyonlar destekler ?

Minecraft 1.11.x versiyonu ile tam uyumlu olan bu kaplama setini 1.9.x versiyonlarında ve 1.10.x versiyonlarında da kusursuz bir şekilde kullanabileceğiniz ön görülmektedir.

Nasıl indirebilirim ?

Verdiğimiz aşağıdaki 2 linkte bu texture paketine aittir ama biri yüksek kaliteli sistemler için x64 versiyonu diğeri ise düşük kaliteli sistemleri için x32 versiyonudur. Tıkladığınızda açılan siteden reklamı geç butonuna tıklayarak Yandex.disk adresine erişebilirsiniz.

Minecraft Realistic Advanture Texture Pack x64 - İndir
Minecraft Realistic Advanture Texture Pack x32 - İndir


Nasıl yüklerim ?

Minecraft orjinal sürümlerinde yeni bir resource pack yani kaplama paketi yüklemek oldukça basit fakat sürümünüz illegal yani crackli bir sürüm ise kullandığınız sürüme uygun Optifine HD Mod'unu kurmanız gerekmektedir, burada orjinal versiyonda nasıl .zip uzantılı kaplama paketlerini oyununuza ekleyebileceğinize dair bilgi bulunamaktadır.


0 yorum:

Yorum Gönder