3 Mayıs 2018 Perşembe

Konu Başlıkları: , , , ,

Far Cry 5 Oyunu nasıl erken bitirebilirim ?

Oyunlarda ilk Easter Egg yani süpriz yumurtanın kullanıldığı ve oyunculara, oyunların garip yönlerini keşfetmeye aşılayan ilk oyun Adventure - Atari 2600 oyunu ile hayatımıza girdi. GTA 5 ile gelişen Easter Egg kültürü tabi ki de diğer oyunlara da sıçradı. Yapımcılar oyuncuların, oyunların gizli, garip yönlerini keşfetme arzularını karşılamak amacı ile oyunlara garip sonlar, ilginç görevler ekledi ve eklemeye devam ediyor.

Far Cry ilginç son!

Bağnaz bir din lideri ile mücadeleyi konu alan bu, serinin yeni oyununu yalnızca dakikalar içerisinde bitirmeniz pek mümkün. Senaryonun ilk bölümü olan ve helikopterin düşürülmesinden önce federal bir görevli olarak Faith'i namı diğer Baba - Father'i kelepçeleme görevinde eğer tüm uyarılara rağmen hiçbir şey yapmaz iseniz, oyunun bu ilginç, özel sonuna ulaşabilirsiniz.

Bu özel sonda, Şerif "Eğer onu kelepçelersek, bir daha asla oradan çıkamayacağımızı" anlıyor ve klisenin kapılarını açarak orayı terk ediyor, yazımın devamında bunun 9 dakikalı bir videosunu da görebilirsiniz. İyi seyirler.


0 yorum:

Yorum Gönder