20 Şubat 2018 Salı

Konu Başlıkları: , , ,

GTA5 Simple Trainer - Silah + Para + Işınlanma + Zıplama Hilesi v7.3 ücretsiz indir

GTA5 çıktığı günden bu yana, sunduğu mükemmel ötesi gerçeklik ile PC ve Playstation platformlarında, oyun tarihinin en çok satın alınan oyunlarından biri olmuştur. Her oyunda olduğu gibi GTA5 içinde de bir para kazanma olgusu bulunmaktadır, görevleri yaptıkça tarafınızı seçiyor ve para kazanabiliyorsunuz, her ne kadar görev yapmak oldukça güzel olsa da oyuncular para kazanmak,yavaş ilerlemek ve diğer unsurlardan dolayı GTA5 için hazırlanmış, yazının devamında bir örneğini paylaşacağımız modlara başvurabiliyorlar.



Simple Trainer Mod'u GTA5 için hazırlanmış ve sürekli geliştirilen en basit hile modudur. En son güncellemesini Şubat, 2018 tarihinde almıştır. 2015 yılından bu yana geliştirilen Trainer ile oyunda karakterinize para ekleyebilir, polislerden kurtulabilir, istediğiniz anda istediğiniz yerde olabilir ve istediğiniz ekipmanla serüvene devam edebilirsiniz. Lafı uzatmadan .zip olarak sıkıştırılmış 7.3 sürümünü yandex disk ve mail.ru adreslerini sunayım.

Simple Trainer v7.3 - Yandex Disk ile indir.
Simple Trainer v7.3 - Mail.ru ile indir.

Nasıl Kurulur ?

Youtube'de "How to install simple trainer gta5" başlığı ile hilenin kurulumunu bulabilirsiniz fakat yazılı olarak anlarım diyorsanız, devam eden listeyi uygulayın;


  1. İndirdiğiniz dosyayı açın, .zip dosyasının içinde "trainerV.asi" ve "trainerV.ini" adlı 2 temel dosya bulunmaktadır.
  2. Bu 2 temel dosyayı GTA5'in bulunduğu dosyaya sürükleyin.
  3. Dosya aktarım işlemi tamamlandıktan sonra oyuna girin.
  4. Oyun içerisinde F4 veya F3 tuşuna bastığınızda hile menüsü açılacaktır.
  5. Yön tuşları ve Enter tuşu ile trainer içinde gezinebilir ve hilenin tadını çıkartabilirsiniz.

Düzenleyebilir miyim ?

Eğer trainerV.ini dosyasını bir düzenleyici ile açarsanız, hilenin birçok ayarını düzenleyebilirsiniz, örneğin görüntüleme tuşu olan F3 veya F4 tuşlarının yerlerini değiştirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder