24 Şubat 2018 Cumartesi

Konu Başlıkları: ,

Fary Cry 5 ne zaman çıkacak ?

Merhaba, dostlarım, biliyorsunuz ki artık oyun yapımcıları, oyunun ne zaman çıkacağına dair 1 sene - 2 sene sonralarına kadar sözler verebiliyor, eskiden bir oyunun çıkacağını elimize CD'si geçtiğinde veya en iyi ihtimal 2-3 ay önce detayları ile öğreniyorduk ki yapımcılar günümüzde oyuncuları heycanlandırmayı sevdiği için oyun geliştirme sürecini de oyun severlere aktarmakta büyük haz duyuyorlar. Durum böyle olunca içimizdeki istek ve arzu her geçen gün artıyor "Şu oyun çıkmadı mı, bugün çıkacaktı, bak şu oyunun oynanışını paylaşmışlar" gibi ifadeler kullanmamız pek mümkün oluyor. Şimdi asıl konumuza Fary Cry 5 'in ne zaman çıkacağı hakkında konuşmaya başlayalım.



Yapımcılar ne zamanı işaret ediyor ?

Size şunu söylemek isterim ki, eski çağlarda geçen bir Fary Cry serisinden sonra kendinizi bağnaz bir inancın hakim olduğu ABD topraklarında bulduğunuzda ilk olarak şöyle bir yadırgıyorsunuz fakat Fary Cry serisinin her versiyonda oyun dünyasına büyük şeyler kazandırdığı gerçeğini göz önüne aldığınızda 28 Mart 2018 tarihinde PC / Playstation ve XBOX platformlarında oyun severlerin beğenisine sunulacak yeni oyun hakkında geleceğe umutla bakabiliyorsunuz.

Fary Cry 3 ile bize "sonsuz dünya" veya "geniş bir dünya" seçeneğinin bir oyun için ne kadar önemli olduğunu ve "crafting" sisteminin oyun severler tarafından oldukça sevildiğini kanıtlayan Ubisoft'un geliştirdiği bu seri bir önceki paragrafta da belirttiğim gibi ;

28 Mart 2018 - Playstation / PC ( Windows ) / XBox One

belirtilen tarihte ve belirtilen işletim sistemleri için kesin olarak piyasaya sürülecek, peki fiyatı ne olacak derseniz. Standart Versiyonun 60$ ve Gold Versiyonunu 100 $ olacağı söylenmektedir, bu durumda birçok Türk oyun severin TR- Dolar kuru sebebi ile bu fiyatların düşmesini bekleyebileceğini üzülerek belirtmek isterim.

0 yorum:

Yorum Gönder