4 Mayıs 2018 Cuma

Konu Başlıkları: , , ,

Red Dead Redemption 2 ne zaman çıkacak ? PC için çıkacak mı ?

2 Mayıs 2018 tarihinde oyun dünyasının tarihinde birçok başarıya imza atan Rockstar Games uzun bir aradan sonra geliştirdiği serinin ikinci oyununun fragmanını duyurdu.

Serinin bir önceki oyununda, John Marston adlı bir kovboyu kontrol ediyorduk ve Vahşi batıda intikam peşinde koşturuyorduk, 2.oyunda da ilk oyunun hikaye bağlarından ve müthiş atmosferinden kopmayan Rockstar Games bu oyunda Arthur Morgan ve Dutch van der Linde'nin hikayesini ele alıyor tüm hikaye John Marston'un hayatı ile şekillenirken bu oyunda ise başkarakterin Arthur Morgan olacağını söyleyebiliriz.

Aslında Red Dead Redemption 2'yi tasarlayan Rockstar Games GTA5'ten esinlenmiş olacak ki, oyunun başında bir banka soygununu yanlış gitmesi, beklendiği gibi olmaması ve peşimize takılan federallerden kaçma gibi bir hikaye başlangıcı söz konusu, akabinde derinleşen meseleler çeteyi parçalamakla tehdit ederken, Arthur idealleri ve kendisini bulmasını sağlayan çete arkadaşları arasında seçim yapmak zorunda kalıyor.

PC için çıkacak mı ?

Malesef, oyun dünyasının bu konuda iyimser düşüncelere sahip olmadığını belirtmek isterim, Rockstar artık Playstation ve Xbox platformlarının daha fazla kazanç getirdiği düşüncesinde, bu nedenle oyunların tasarlanma aşamasında bu 2 platforma yönelmekteler. Fakat iyimser bir düşünce de oyunun 2018 Ekim'de çıkacağını varsayar isek ve GTA 5 gibi Playstation platformundan sonra PC platformuna geçeceğini umarsak oyunu 2019 yaz aylarına doğru PC platformunda görmemiz mümkün olabilir, fakat bu ne yazık ki şu anda bir varsayımdan ibaret.

Gelin hikaye hakkında birçok bilgi sunan Rockstar Games'in bu merakla beklenen videosunu birlikte izleyelim. Ayrıca video detaylarında şu bilginin de bulunduğunu belirtmek isterim; "Amerika, yıl 1899. Vahşi Batı'nın son dönemleri. Kanun adamları sorun çıkaran tehlikeli son çete üyelerinin peşine düşmüş durumda."


0 yorum:

Yorum Gönder