19 Eylül 2018 Çarşamba

Konu Başlıkları: , ,

Witcher 4 - The Witcher Tales ne zaman çıkacak?

Witcher sevenler bilir; Witcher evrenini eşsiz kılan bir diğer faktör ise oyun içinde oyun olan, CD Projekt'e ait bir kart oyunudur ismi de "Gwent"dir. Bu kart oyunu, oynayanlara eşsiz bir strateji imkanı da sunduğu için eşsizdir. 2015 yılında oldukça yankı getiren oyunun 2017 yılında bir de kart oyunu versiyonu çıkarılmıştı, bu kart oyununun sitesine aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.



https://www.playgwent.com/en/

Gwent oyunu, oyun içinde bir oyun olmasına rağmen, oyuncular tarafından oldukça sevilmiş ve Witcher evreninde sıkça eşsiz, güçlü kart desteleri arayan oyuncular ile karşılaşmak pek mümkün olmuştu, bu durumu fark eden CD Projekt, geliştirmekte olduğu Cyberpunk 2077'nin yanında bir de online Gwent oyunun çıkarmıştı. Bu Gwent oyununun da oyuncuların Witcher evrenine olan özlemini dizginleyemediğini gören yapımcılar, yeni bir oyun çıkarma ve 23 Ekim'deki tanıtımından sonra GOG platformunda oyun konsolları için 4 Aralık tarihinde de indirilmeye hazır etme düşüncesindeler.


Thronebreaker: The Witcher Tales

Adından da anlaşılabileceği gibi bir Witcher hikayesi olan bu oyun bize 30 saat boyunca rol yapma imkanı sağlayacak. Her ne kadar kısa bir süre olsa da Witcher evreni ile tekrardan buluşacağımızı bilmek oldukça heyecan verici, size oyun ekibi tarafından yapılan bildiriyi de aktarmak isterim;

Thronebreaker, Witcher'in dünyasında, benzersiz bulmacalar ve kart savaş mekaniği ile anlatı odaklı keşifleri birleştiren tek oyunculu bir rol yapma oyunu. Oyun, iki Kuzey Diyarının (Lyria ve Rivia) savaş gazisi olan bir kraliçesi olan Meve'nin gerçekten muhteşem bir hikayesini anlatıyor. Yakında bir Nilfgaard işgali ile karşı karşıya kalan Meve, bir kez daha warpath'a girmeye ve karanlık bir yıkım ve intikam yolculuğuna çıkmaya zorlanıyor. Macera boyunca, oyuncular The Witcher dünyasının yeni ve daha önce görülmemiş bölümlerini keşfedecek, zengin, çok boyutlu karakterler içeren düşündürücü arayışlara başlayacaklar. Tüm bunlar, ordularını genişletmek ve GWENT: The Witcher Card Game'den bilinen beceri tabanlı savaş sistemi ile desteklenen epik hikaye savaşlarına katılmak için kaynak toplarken.
Her ne kadar kart oyununa ağırlık verilecek olsa da Witcher 3 evreninde tekrardan soluklanmak bizlere çok iyi gelecek diye düşünüyor 23 Ekim tarihinde oyunun detaylarını görüşmek üzere diyorum. Hoşçakalın.

0 yorum:

Yorum Gönder