29 Eylül 2018 Cumartesi

Konu Başlıkları: , , , , , ,

Fallout 4 ve Tüm DLC'ler Türkçe Altyazı - Türkçe Yama indir [ PC + Playstation ]

Merhaba, dostlarım, Fallout 4 bizi klasik ama bir o kadar da teknoloji dünyasına çekerken, karşımıza birçok zorluğun yanında bir de Türkçe dil desteğinin olmaması gibi sıkıntı çıkartıyor. Bu sıkıntıyı yenmek için Donanım Haber sitesinde bir grup arkadaşın toplanarak oluşturduğu profesyonel Türkçe yamayı kurabilirsiniz.



  • Yama oyunun 1.5 üzeri bütün sürümlerinde, orjinal olup olmadığını gözetmeksizin çalışmaktadır. 1.5 ve öncesi sürümleri test etmedik. Yüklemek sizin sorumluluğunuzdadır.
  • Alpha versiyonunun yayınlandığı 16.08.2017 tarihinde Tüm görev diyalogları, notlar, isimlendirmeler ve terminaller bitmiştir. 
  • Beta vesiyonunun yayınlandığı 04.10.2017 tarihinde Tüm görev diyalogları, notlar, isimlendirmeler, terminaller, dış diyaloglar, dövüş mekanikleri, tüm oyuncu
  • NPC diyalogları bitmiştir. 
  • Automatron DLC'si çevrilmiştir. 
  • Contraptions Workshop DLC'si çevrilmiştir. 
  • Wasteland Workshop DLC'si çevrilmiştir. -Vault-Tec Workshop DLC'si çevrilmiştir. 
  • Nuka-World DLC'si çevrilmiştir.
PC Versiyonunu indirip kurmak için tıklayın { Reklamı Geçin }
Playstation Versiyonunu indirip kurmak için tıklayın.

Kurulum: İndireceğiniz bu dosyayı kurarken şunlara dikkat edin;


  1. Yamayı yüklemeden önce oyunun çalıştığından emin olmalısınız. 
  2. Bir kere oyunu açıp "New Game" seçeneğine tıklayarak kendinizi banyoda gördüğünüz zaman oyunu kapatın. (Konsolu açıp qqq yazıp enter'a basmanız yeterli) 
  3. Yamayı yüklerken oyun, launcher ve Steam kapalı olmalı yamayı yükledikten sonra oyunu ilk açışınızda steam'i kullanmak yerine oyun klasörüne girip fallout4launcher.exe dosyasını çalıştırmalısınız. Sonrasında steam ile de açabilirsiniz. 
  4. Oyun klasörünü düzgün yazdığınızdan emin olmalısınız. Eğer emin değilseniz setup'u winrar ile açıp elinizle de yükleyebilirsiniz.
Artık yağmacılar,mutantlar ve sentetikler ile dolu Fallout dünyasında yalnız değilsiniz, en büyük destekçiniz Türkçe dil desteğiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder